Ні голосу, ні слуху: чому Костянтин Меладзе без розуму від Віри Брежнєвої, та як вона поміняла стиль його пісень

Відомий продюсер і композитор розповів, в який момент він закохався у Віру Брежнєву і як вона змінила стиль його творчості.

Чутки і здогадки навколо відносин Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе ходять ще з часів “ВІА Гри”. Саме заради блондинки з “золотого складу” колективу, його продюсер пішов від дружини і дітей і вирішив почати нове життя, навіть не дивлячись на різницю у віці в 19 років.

Для багатьох шанувальників “ВІА Гри” до сих пір залишається загадкою, як Брежнєва потрапила в групу. Адже особливими вокальними даними вона ніколи не відрізнялася. Більш того, деякі музичні критики впевнені, що у співачки немає навіть музичного слуху, тому виступати без фонограми вона не може і зовсім.

Чому ж тоді саме склад Брежнєва, Седокова і Мейхер називають “золотим”? Найімовірніше справа не тільки в самих дівчат, а й в піснях, які саме в той період написав для них Костянтин Меладзе.

Віра Брежнєва, Анна Седокова, Надія Мейхер

Адже через багато років саме композиції того часу носять звання найкращих. А нові склади виконують улюблені серед слухачів “Не оставляй меня любимый”, “Три реки” та інші композиції.

Як зізнався Констянтин Меладзе в одному з інтерв’ю, він закохався у Віру, як тільки вона прийшла до них на кастинг. Найкращі свої пісні він написав саме для неї.

Композитор пояснив, що з приходом Віри у “ВІА Гру” він став абсолютно іншим, і писати в нього виходило більш натхненно, піднесено, він був наповнений почуттями здоровим глуздом і музикою.

Брежнєва пробула в колективі п’ять років. Однак, почуття між співачкою і продюсером не згасли. Він продовжував писати їй пісні, а вона — його надихати. У 2015 Віра і Костянтин таємно розписалися в Італії в колі найближчих людей. Всі подробиці весілля вони приховують і досі.

Популярне

Схожі статті

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: без розкочування тіста готую ліниві пиріжки з м’ясом за 10 хвилин

Уранці кожна хвилина на рахунку, але ж треба нагодувати чоловіка й дітей ситно. Вихід є – зробіть ліниві пиріжки. Просто змішайте кефір із борошном, викладіть на пательню й додайте м'ясний фарш.

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж і похизувалася світлинами з весілля: без пафосу і розкоші

37-річна акторка Ірина Сопонару вийшла заміж за британця на ім'я Ріс. Весілля проходило в українських традиціях, без зайвого пафосу та розкоші.

“Дійсно товста”: Настя Каменських не витримала критики в свій бік та почала боротися із зайвими сантиметрами

Знаменита українська співачка Настя Каменських поділилася думкою стосовно коментарів про її фігуру. Артистка наголосила, що в сучасному світі критика щодо зовнішності недопустима.