Кохана людина Світлани Лободи порадував співачку незвичайним сюрпризом: Тіль Ліндеманн — романтик

Співачка похвалилася у своєму особистому блозі величезним букетом синіх троянд.

Співачка Світлана Лобода за останні кілька років неймовірно змінилася у сфері творчості і стала більш прихованою щодо свого особистого життя. Зараз артистка приділяє велику увагу музичній складовій своїх пісень і намагається знімати якісні кліпи зі смисловим підтекстом.

Свою творчість Лобода висунула максимально на перше місце не тільки в інтерв’ю, але і в особистому блозі. Виконавиця всіляко приховує всі подробиці своїх стосунків, але залишає невеликі натяки на той факт, що вона не самотня і її серце зайняте, при чому взаємно.

Напевно, цей факт дав слухачам Світлани можливість зрозуміти, що вона пройшла етап ексцентричних витівок та інфоприводів для ЗМІ і стала більш жіночною і розважливою дівчиною.

Перший роман Лободи з хореографом Андрієм Царем обговорювали буквально всі тоді співачка не приховувала ніяких подробиць і влаштовувала з коханим яскраві фотосесії для глянцю. У 2011-му у пари народилася дочка Євангеліна, але коли дівчинці було три роки її батьки розлучилися.

Светлана Лобода и дочка Евангелина
Світлана Лобода і дочка Євангеліна

У 2018-му співачка здивувала всіх шанувальників вона народила другу доньку, яку назвала Тільда. Однак ім’я батька на цей раз Лобода вирішила ретельно приховувати.

Але все ж деякі факти дозволили її шанувальникам і журналістам припустити ім’я можливого коханого артистки. Ним став ніхто інший як легенда рок-музики соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Пара була разом помічена кілька разів на спільних прогулянках. Також відомо, що Лобода була присутня на Дні народженні Ліндеманна в 2020 році. І навіть ім’я молодшої дочки Тільди багато шанувальників вважають жіночим варіантом імені Тіль. Однак самі музиканти ніяк не коментують свої відносини офіційно.

Але все ж Лобода продовжує натякати фанатам, що у неї є коханий чоловік. У своєму особистому блозі вона поділилася новим знімком, на якому співачка радісно позує з величезним букетом синіх троянд.

“Будь-яка дівчинка любить, коли її люблять”, — загадково підписала співачка свою публікацію, знову залишивши більше питань для шанувальників, ніж відповідей.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.