Дмитро Комаров розповів, що він купив футбольний клуб “Динамо Київ”: бізнес по-київськи

Дмитро Комаров разом з сестро і дружиною зіграв у настільну гру "Монополія", яка адаптована під реалії київського бізнесу.

Телеведучий шоу про подорожі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров поділився з підписниками своїм відпочинком на вихідних. Разом з коханою дружиною Олександрою Кучеренко та сестрою Ангеліною Дмитро вирішив випробувати нову настільну гру.

Компанія зіграла в український варіант знаменитої “Монополії”, яка вчить учасників правилам великого бізнесу, “великих” покупок і конкуренції на ринку.

Вітчизняний варіант адаптований під столичну специфіку — гра так і називається “Бізнес по-київськи”. Ігрову карту навіть прикрашає обличчя діючого мера столиці Віталія Кличка.

Самі виробники розповідають, що вулиці, підприємства і додаткові елементи зроблені в стилі Києва, з тонким гумором і безліччю цікавих нововведень. Гравці можуть “купити” і “управляти” київським метрополітеном, футбольним клубом “Динамо”, Бессарабським ринком, аеропортом та іншими підприємствами.

Фото с личного блога Дмитрия Комарова
Фото з особистого блога Дмитра Комарова

Як розповів Дмитро, він собі “придбав” футбольний клуб Динамо, а його дружина — метрополітен, але вони все одно програли.

Підписникам Комарова теж припало до душі таке дозвілля, вони дізнавалися, де можна придбати гру, і залишили багато коментарів:

  • “Ми сьогодні теж з чоловіком грали в МОНОПОЛІЮ)))) Але я у чоловіка знову виграла … збанкротила”;
  • “ОО круто!!! Не бачила такої монополії! Грала в традиційну пару раз. 1 раз грала в круту монополію серіалу« друзі»! Дуже сподобалося”;
  • “Ооо, ми теж в схожу граємо з сином!”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.