Джамала показала перші фото з прогулянки з новонародженим сином: щаслива і красива

Українська співачка 19 червня вдруге стала мамою — у Джамали народився молодший син.

Переможниця головного вокального конкурсу Європи “Євробачення 2016” Джамала 19 червня вдруге стала мамою. Про народження другого сина вона повідомила у своєму особистому блозі в мережі Instagram. Разом з дружиною радісний момент переживав і її чоловік Бекір.

Через кілька днів після щасливої події співачку виписали з пологового будинку, зустрічати новонародженого малюка і батьків прийшли близькі друзі і родичі сім’ї.

Зустрівся з молодшим братом і старший син Джамали Емір. Хлопчику в березні цього року виповнилося два рочки. Другого сина батьки назвали Селім-Гірай. Під час виписки з пологового будинку співачка не змогла стримати сліз щастя.

Зараз радісна мама хвалиться у своєму особистому блозі фотографіями перших прогулянок з новонародженим.

Джамала на прогулке с новорожденным сыном
Джамала на прогулянці з новонародженим сином

Артистка гуляє київськими парками в легкій світлій сукні, що підкреслює красиве декольте молодої мами і з чорно-синьої коляскою, в якій спить малюк.

Співачка також поділила, що останній тиждень був досить насиченим. Крім народження малюка, у неї відбувся реліз нової пісні і реліз фільму, в якому знялася Джамала. “Ділюся з вами своїм життям, всім, що дороге і люблю!” — написала під своєю публікацією Джа.

Підписники у свою чергу залишили співачці масу приємних слів і компліментів:

  • “Вау!!! Який неймовірний тиждень у тебе видалася 🤩 Вітаю тебе красуня!”;
  • “Ви дуже красива і позитивна! Від вас прямо віє добротою!”;
  • “Продуктивний у Вас період 👍 відмінно виглядаєте🔥”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.