(ВІДЕО) Олег Винник разом з Таюне вразив емоційною “Я не устану”

Олег Винник прекрасно виступає як на невеликих ефірах, так і на масштабних концертах. Він завжди відчуває себе на сцені впевнено, адже поруч допомагає улюблена жінка Таюне.

Олег Винник — феномер української естради, який за досить короткий період зміг стати справжнім кумиром для мільйонів слухачок. Його пісні тепер звучать у багатьох будинках, а концерти збирають тисячі прихильниць.

На кожному виступі Олег намагається віддаватися сповна, він не шкодує ні енергії, ні часу для репетицій до виступів. Він багато разів говорив в інтерв’ю, що йому важливо бути професіоналом і зробити предметом обговорення не себе як особистість, а свій талант і творчість.

І це йому вдається — Винник ретельно приховує будь-які подробиці особистого життя, роблячи основний акцент лише на своїх піснях і роботі.

Але все ж відданим фанатам вдалося з’ясувати кілька фактів про улюбленого співаку. Як виявилося, Винник вже багато років одружений на своїй одногрупниці Таїсії Сватко. Пара разом вчилася в Канівському музичному училищі, пізніше вони разом жили в Німеччині. Кажуть, там у них підростає і вчиться син Юліан.

До речі, дружина Винника теж добре знайома його фанаткам, правда під іншим ім’ям — Таюне. Саме вона є бек-вокалісткою свого чоловіка. Напевно, це надає йому додаткової впевненості на сцені.

“Я не устану любить тебя”, — так співає Олег в одній зі своїх пісень. Багато хто вважає, що ці слова адресовані саме красуні Таюне, яка теж підспівує чоловікові на сцені.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.