Сімейне фото Дана Балана і Тіни Кароль викликало ажіотаж

Нещодавно в мережі з'явилося атмосферне сімейне фото Тіни Кароль з Даном Баланом. Шанувальники вкотре не залишили пару без обговорень.

Чутки про роман з’явилися кілька місяців тому, але зараз з кожним днем і кожною публікацією артистів тільки підтверджуються. Фоловери не тільки пильно стежать за сторінками зірок, але і ведуть свої фан-профілі, на яких публікують спільні фото. Звідки вони?

Історія кохання Тіни і Дана

Почалося все з шоу “Голос Країни”, яке знімав телеканал “1 + 1”. Точніше, з його останнього сезону, де артисти поводилися ну дуже вже дружелюбно. Іноді все явно виходило за межі дружби – обійми, флірт, багатозначні погляди в бік один одного і навіть ревнощі.
А їх спільний кліп, який створювався спеціально до фіналу шоу, побив рекорди за кількістю переглядів, адже саме в ньому шанувальники чекали побачити більше пристрасті, енергії, ніжності і любові.

Коли черговий сезон проекту “Голос Країни” було відзнято, пару разом більше ніде не бачили. І ніяких явних фактів або коментарів сторін не було. Фанатам доводиться чіплятися за непрямі факти немов за соломинку, сподіваючись дізнатися щось про роман знаменитостей.

Любов або фотошоп?

Семейное фото Дана Балана и Тины Кароль вызвало ажиотаж
Семейное фото Дана Балана и Тины Кароль вызвало ажиотаж

Численні шанувальники Дана Балана і Тіни Кароль сподіваються на їх відносини, і на те, що про це скоро відкрито оголосять. В очікуванні фоловери створюють спільні фото і навіть монтують кліпи. Один зі знімків був опублікований на фан-сторінці @dantinamagic і викликав справжній ажіотаж. Фотошоп настільки реальний, що відрізнити навіть неможливо.

У коментарях вже встигли відзначити: «Коли з’являться реальні фотки, ніхто не повірить, після таких якісних робіт всі думатимуть, що знову фотошоп».

Самі ж знаменитості поки ніяк не реагують на такі фотографії.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.