Зірка “Величного століття ” показав любов всього свого життя

Бурак Озчівіт зіграв роль Малкочоглу Балі-бея в культовому турецькому серіалі "Величне століття".

Практично з перших серій з його участю на нього задивилися тисячі фанаток. Однак серце турецького актора і манекенника (фотомоделі) вже зайняте. Ще більше популярності чоловікові принесла картина “Корольок – пташка співоча”, який також знімали в Туреччині. Днями Бурак Озчівіт показав свою дружину журналістам і шанувальникам.

Дружина зірки Величного Століття

Фахріє Евджен
Фахріє Евджен

Дружину Бурака Озчівіта звуть Фахрійе, вона, як і її чоловік, родом з Туреччини. У шлюбі з Бураком вона з 2017 року, а відносини тривали ще 4 роки до цього. І у них вже є спільна дитина – однорічний син.

Дуже цікаво, що дружина актора Фахріє Евджен грала його кохану в серіалі “Корольок – пташка співоча “.

Фахріє Евджен і Бурак Озчівіт разом грали в серіалі "Корольок - пташка співоча"

Фахріє Евджен і Бурак Озчівіт разом грали в серіалі “Корольок – пташка співоча”Роман з телеекранів швидко перейшов в реальне життя.

І ось 29 червня 2020 у пари була третя річниця одруження – шкіряне весілля. До цього дня в інстаграмі з’явилася публікація: “Любов – це все”. Так підписала фото дружина зірки “Величного століття “.

"Любов - це все"
“Любов – це все”

У коментарях прихильники бажали своїм кумирам всього щонайкращого: «Наречена божественна!», «Які ви гарні тут, неймовірно!», «Ваші очі світяться любов’ю і ніжністю», «Фахрі – найкрасивіша наречена», – писали користувачі.

Однак публікація знімків дружини дуже засмутила прихильниць Бурака, адже багато хто вірив в те, що його серце вільне.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.