Сім років коми: як сьогодні виглядає дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського Маша

Багато-хто порівнює дитячі фотографії Маші і її мами Юлії Висоцької, відзначаючи, що вони неймовірно схожі. Коли телеведуча поділилася в особистому блозі своїм знімком з юності, її шанувальники припустили, що саме так могла б сьогодні виглядати Маша.

Життя телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського поділилася на “до і після” в 2013 році на території Франції. Подружжя вирушило в одну з найромантичніших країн на відпочинок разом з дітьми — сином Петром, якому тоді було 10, і старшою донькою Машею, якій було 13 років.

Сімейна відпустка в одну мить перетворився на справжній кошмар, який триває для Юлії та Андрія ось уже сім років. Автомобіль, в якому їхала пара разом з дітьми, потрапив у страшну аварію. Маша отримала важку черепно-мозкову травму. Для порятунку життя дівчинки лікарі ввели її в медикаментозну кому, в цьому стані вона знаходиться і зараз.

Батьки дівчинки називають головною метою свого життя — вилікувати і поставити на ноги дочку. Вони продовжують багато працювати і вести соціальне життя, не відвертаючись від фанатів. Однак, тема Маші для них в інтерв’ю закрита.

У своєму особистому блозі Юлії Висоцька одного разу показала свої дитячі фотографії, тоді її підписники порівняли її з донькою і зробили висновок, що Маша дуже схожа на свою маму.

Слева: Юлия Высоцкая; справа: Маша
Зліва: Юлія Висоцька; справа: Маша

Кілька днів тому телеведуча поділилася своїм архівним знімком, на якому їй 19 років. Зараз її дочка всього на пару років старше, і шанувальники Юлії впевнені, що Маша все також схожа на маму і зовсім скоро вона одужає і зможе довести це.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.