Знялася для Gucci і з’явилася в Vogue: дівчина з синдромом Дауна стала моделлю для рекламної компанії знаменитого бренду

Дівчина з Великобританії народилася з синдромом Дауна. Але Еллі Голдстейн навіть хвороба не завадила стати моделлю, і знятися в рекламній компанії італійського будинку моди GUCCI.

18-річна британка Еллі Голдстейн знялася в рекламній компанії Gucci, фотографії моделі з синдромом Дауна з’явилися в італійському журналі Vogue, – про це пише Російська служба BBC.

 ""

Дівчина з синдромом Дауна працює в модельній сфері вже три роки. Голдстейн мріє, щоб таких моделей з особливостями в зовнішності і в розвитку стало набагато більше.

 ""

Батьки Еллі пишаються успіхами доньки. Адже вона стала першою моделлю з обмеженими можливостями, яка знялася в рамках рекламної кампанії туші для вій Gucci Mascara L ‘Obscur.

Мама моделі розповідає, що Еллі завжди любила звертати на себе увагу, вона впевнена дівчина і знає, чого конкретно хоче.

«Мені це дуже подобається. Дякую за цю неймовірну можливість і прекрасний день зйомок», –повідомила Еллі після фотосесії.

Девушка с синдром Дауна снялась для рекламной компании Gucci
Дівчина з синдром Дауна знялася для рекламної компанії Gucci

Зніматися для Gucci сподобалося не тільки британці. Фотографії оцінили і користувачі Інстаграм.

Крім цього, модель з синдромом Дауна вже знялася у рекламі спортивного бренду Nike. Також – для різдвяної кампанії Superdrug.

Еллі Голдстейн навчається сценічній майстерності, і мріє стати обличчям для інших відомих брендів. Дівчина пишається фотосесією від Gucci, і планує підкорити фешн-індустрію.

Модель Элли Голдстейн
Модель Еллі Голдстейн

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.