Дружина Дантеса їсть за двох: стало відомо, як виглядає тіло Наді Дорофєєвої без ретуші

Подруга співачки Лера Бородіна поділилася фотографією Дорофеєвої в купальнику і без ретуші.

Екс-солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва славиться не тільки своїм вокальним талантом, а й відмінним зовнішнім виглядом. Співачка багато працює над своїм тілом — тому абсолютно не соромиться ні коротких міні-спідниць, ні бандажних нарядів.

Надю багато-хто вважає однією з найкрасивіших представниць української естради, а стиль артистки намагаються наслідувати багато шанувальників. Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що у Дорофеєвої дійсно є свій особистий неповторний тонкий смак в одязі та аксесуарах, а її образи точно не сплутаєш ні з ким іншим.

Надя Дорофеева
Надя Дорофєєва

30-річна зірка сцени абсолютно не соромиться ділиться зі своїми фанатами фотографіями в купальнику або піжамі у своєму особистому блозі. Дівчина регулярно виставляє нові знімки або відео.

Близька подруга і бізнес-партнер Дорофеєвої Лера Бородіна в своєму фотоблозі поділилася відео, на якому співачка танцює з келихом мартіні і в червоному купальнику. “У нас свій Балі”, — зазначила Бородіна.

Фото с Instagram Леры Бородиной
Фото з Instagram Лери Бородіної

Судячи з відміток на фото, бізнес-леді відпочиває разом з Надією і її чоловіком Володимиром Дантесом на території приватного будинку. Компанія відпочиває в умовах карантину, насолоджуючись літом.

Деякі суперечки викликала і фігура Наді Дорофєєвої, яка показала всю себе абсолютно без ретуші або фотошопу. Одні шанувальники відзначили, що Надя тут здається товстіше й більше, ніж на фотографіях у своєму особистому профілі.

Інші ж стали на захист співачки. Вони вважають, що Дорофєєва відмінно виглядає — у неї вузька талія, стрункі ноги і абсолютно відсутній навіть натяк на целюліт.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.