Чорна смуга для шлюбів: Прилучний, Асмус, Гагаріна, Джиган (подробиці розлучень)

Минуло трохи більше половини 2020 року, а світ вітчизняного шоу-бізнесу вже поповнився розлученнями.

Ми зібрали короткий гайд з розлучень знаменитостей в цьому році. Хто розлучався, і чому не вдалося зберегти шлюб – читайте далі.

Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Павло Прилучний і Агата Муценіеце
Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Їх по праву виносимо на перше місце списку, оскільки їх розлучення стало несподіваним і скандальним. Після заяви про те, що вони з Павлом більше не разом, Агата публікувала відео, де в сльозах розповідала що чоловік піднімав на неї руку, кричав, виганяв з дому під час карантину і навіть викинув у вікно її телефон.

Сама Агата неодноразово скаржилася на те, що Павло Прилучний зловживає алкоголем. За її словами, він сильно змінився за останній час, і став більш грубим.

На цей час шлюборозлучний процес триває, подружжя вже не живуть разом. Їх шлюб тривав 8 років, до цього було ще два роки відносин. У пари двоє спільних дітей – син Тимофій і дочка Мія.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков
Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Пара провела 6 спільних років, у них народилася дочка Мія, однак наприкінці січня 2020 року подружжя оголосило про розлучення. Чутки про проблеми в сім’ї з’явилися тоді, коли підписники помітили, що Поліна і Діма відписалися один від одного в Інстаграмі. І вже після повернення з відпустки на Мальдівах пара заявила офіційно – тепер вони екси.

Кристина Асмус і Гарік Харламов

Христина Асмус і Гарік Харламов
Христина Асмус і Гарік Харламов

Найбільш несподіване розлучення цього року, яке на слуху вже кілька тижнів. Після семирічного, здавалося б, щасливого шлюбу, Христина і Гарік вирішили розійтися. Спільна дочка Анастасія залишилася з матір’ю. Навколо них не збиралися плітки про негаразди, навпаки – для багатьох Асмус і Харламов були еталоном.

Джиган і Оксана Самойлова

Джиган і Оксана Самойлова
Джиган і Оксана Самойлова

Цю історію не обговорив тільки ледачий. Історія про те, що у Джигана почалися проблеми з алкоголем і неадекватне ставлення до близьких вже вщухла, але все одно залишила слід на шоу бізі. Після десятирічного шлюбу модель Оксана Самойлова вирішила забрати дітей, і полетіла з ними в Америку, звинувативши Джигана в зрадах.

Зараз шлюборозлучний процес триває, але з’явилася маленька надія – чутки про примирення зірок і їх загальне фото дають підстави вважати, що ситуація стабілізується.

Популярне

Схожі статті

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.