“Історія Красуні і Чудовиська “: продюсер “Голосу країни ” розповів правду про роман Тіни Кароль і Дана Балана

Продюсер шоу розповів правду про загадковий зоряний роман - чи були почуття між Даном і Тіною насправді?

Як відомо, історія Дана Балана і Тіни Кароль почалася під час зйомок останнього сезону. Тоді глядачі й колеги стали помічати щось дивне – багатозначні погляди, підморгування, обійми, флірт і дивні слова, була навіть ревнощі.

Однак прямих підтверджень того, що між ними щось є, артисти не дали досі. Продюсер шоу “Голос країни”, яке випускали на телеканалі 1 + 1, розповів як все було насправді.

Дан і Тіна: справжня любов або умілий піар?

Володимир Завадюк в інтерв’ю Анатолію Анатолічу розповів наступне: “Мені подобається їхня історія, тому що вона для мене – історія Красуні і Чудовиська, хорошої дівчинки і бед-гаю, Дракули і принцеси. Все це – історія Дана і Тіни, але створена ця історія штучно? Ні. Знову ж таки, вона створена Даном і Тіною “.

Продюсер Голоси розповів про любов Балана і Кароль
Продюсер Голоси розповів про любов Балана і Кароль

Відзначимо, шанувальники настільки чекають оголошення про відносини зоряної пари, що навіть роблять їх спільні фото через фотошоп. Поки Тіна Кароль дивує своїх фанатів лише відвертими фото в боді. Однак після завершення зйомок шоу “Голосу країни” Тіну Кароль і Дана Балана більше не бачили разом.

Багатозначні підписи і коментарі на сторінках зірок – єдине, за що можна вчепитися, і нарешті дізнатися разом вони.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.