Настя Каменських показала рідну домівку: все старе і бідне, але Потапа годують добре (фото)

Співачка Настя Каменських в своєму Інстаграм розповіла, що їде в невелику відпустку до мами в село.

Тому останні кілька днів у Каменських і її чоловіка Олексія Потапенка (ПОТАП) фотографії виключно з села.

У своєму профілі поп-зірка мигцем засвітила загальний вигляд будинку її мами.

Рідна домівка Каменських: все старе і бідне

Як виявилося, мама Насті Каменських живе не в розкішних апартаментах де-небудь в центрі Києва, а в звичайному селі і побіленій хаті. Дерев’яні віконниці і двір, порослий травою – саме так виглядає рідний дім однієї з найзнаменитіших зірок українського шоу-бізу.

Будинок мами Насті Каменських
Будинок мами Насті Каменських

Тим часом чоловік Анастасії Потап постить те, як добре йому у тещі, і як його там годують. На знімку у нього м’ятний чай і морозиво. Фоловери вже оцінили, що в гостях йому добре, саме тому він не поспішає повертатися з відпустки.

Потап запостил как его кормят у мамы Насти Каменских
Потап запостил как его кормят у мамы Насти Каменских

Нагадаємо, з 2017 року співачка Настя Каменських почала сольну кар’єру під псевдонімом NK. Тоді вони з Потапом офіційно оголосили – досягли своєї межі як дует, і тепер вирішили розвиватися в різних проєктах.

А в 2019 році їх об’єднала вже не творчість, а шлюб. Вони зіграли пишне весілля, про яке не було розголосу ні в ЗМІ, ні в інсайдерських джерелах. Однак спільна творчість для них не продовжилася після весілля. Як заявляли зірки в інтерв’ю, їм добре жити разом, і цікаво працювати над різними проєктами, тому поки відновлювати дует немає сенсу.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.