Такій попі позаздрить Кардашьян: Оля Полякова показала чим багата

Епатажна українська поп-виконавиця змусила своїх підписників заздрити і просто заливатися слиною.

“Королева ночі” Оля Полякова любить дивувати занадто відвертими знімками, тому, здавалося б, уже нічого показувати. Однак поп-діва завжди знайде чим порадувати своїх фанатів. Так і цього разу, коли в Інстаграмі вона засвітила свій накачаний горіх.

Коментатори говорять, що Оля точно не сиділа на карантині, адже виглядає просто блискуче.

Секрет завидного горіха

Суперблондинка практично кожен день публікує в свій Instagram знімки. Публіка давно зрозуміла – Оля точно не буде соромитися себе і свого тіла. Полякова звикла демонструвати себе такою, яка вона є, і не соромиться ніякої критики з боку фоловерів, не боїться навіть хейтерів.
Цього разу суперблондинка показала знімок, який в черговий раз підтверджує – в 36 можна виглядати на 18, головне – працювати над собою.

“Горіх” Олі Полякової почали активно коментувати в соціальній мережі

Тепер їй можна тільки позаздрити. Чарівні форми настільки сподобалися фоловерам, що в коментарях її почали порівнювати з легендарною Кім Кардаш’ян, і писати, що Кім таке навіть не снилося.

Оля Полякова опублікувала відразу кілька знімків з домашнього архіву. На них видно, що співачка загоряє у себе вдома поруч з басейном.

У коментарі до фотографій співачка написала “Пост для залучення лайків! ” і залишила  смайлик.

Підписники обрушили на епатажну поп-діву шквал компліментів, і не стримували себе: “Оль я тебе люблю не за твою попу, а за те, що ти є “, Шикарна фігура “, ” Поставив лайк з усіх акаунтів «, “Бомба ” …

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.