Софія Ротару показала свій розкішний особняк і квітучий сад

Як відомо зі знімків, які з'явилися у відкритому доступі, народна артистка живе в триповерховому шикарному особняку.

Всіма улюблена співачка Софія Ротару засвітила свій заміський котедж в передмісті Києва. Елітний район Конча-Заспа – це місце, де живуть всі найбагатші, і авторитетні. Тут що ні будинок, то який-небудь політик чи зірка естради. Ось і Софія Михайлівна вирішила похвалитися передплатникам своїми розкішними апартаментами.

Справжній маєток

особняк Ротару
особняк Ротару

У своєму Інстаграм-блозі 72-річна українська співачка розмістила знімки дому і саду, який розташований на ділянці. Є також дерев’яна альтанка для гостей, зона відпочинку.

Передплатники оцінили такий дизайн інтер’єру, і почали хвалити Ротару за почуття смаку. Також захоплення викликав і розкішний сад з квітами, хвойними і плодовими деревами.

Коментатори пишуть таке: “Яка краса “, “У вас дуже гарний будинок “, “Рай “, “Неймовірна краса “, “Просто квітник “, “Як в раю “, “Круто, особливо гортензії “, “Красивий будинок “, “Красиво у вас “, “Мрія “, “Яка краса! Тиша і спокій, просто райське місце “, – пишуть фанати в коментарях під постом.

Додамо, що у співачки також є особняк в Криму. Однак через події останніх років Софія Михайлівна вже давно його не відвідувала.

Популярне

Схожі статті

Не Камалія, а Наталя Вікторівна Шмаренкова: за псевдонімом співачки ховається звичайна українська жінка

Відома українська співачка Камалія насправді народилась із зовсім іншим іменем. Розповідаємо, як звали артистку при народженні та чому вона вирішила змінити власне ім'я.

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.