Олег Винник дасть концерт в честь свого дня народження

Оскільки в цьому році світ зіткнувся з карантином, доводиться адаптуватися під нові реалії і проводити концерти онлайн.

Улюбленець публіки Олег Винник в честь свого дня народження 31 липня влаштує масштабне шоу. Однак через те, що зараз масові збори заборонені, радувати своїх шанувальниць і шанувальників доведеться віддалено – в режимі онлайн.

Стадіон доповненої реальності

Як співак сказав в інтерв’ю програмі “Світське життя”, під час його роботи в Німецькій студії звукозапису, виникла ідея влаштувати концерт в режимі онлайн. І не просто концерт, а зібрати цілий стадіон.

Винник запрошує шанувальниць на віртуальний концерт
Винник запрошує шанувальниць на віртуальний концерт

Як сказав Винник, він готує унікальне шоу, аналогів якому не було в Україні і найближчих країнах. Завдяки VR-окулярам кожен охочий зможе відчути себе учасником концерту, і не виходячи з кімнати потрапити на НСК Олімпійський. У кого цих окулярів немає, зможе подивитися захід через монітор комп’ютера або телевізор.

Цей онлайн-концерт вже викликав обговорення серед фанатів виконавця, які з радістю підтримали такий формат. Як заявив зоряний співак, не обійдеться і без фішок – наприклад, буде величезний 3D-плакат з фотографією Винника, який поцілує своїх фанаток.

“Я всіх поцілую! Ми вже дуже добре підготувалися “, – заінтригував виконавець.

Очікується, що число глядачів цього унікального заходу досягне ста тисяч.

Популярне

Схожі статті

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.

Магазинні десерти і поряд не стояли: готую нереально смачний гарбузовий манник, коли хочеться солоденького

Запашний гарбуз та цитрусова нотка створять неповторний аромат та смак, який точно прийдеться вам до вподоби. Спробуйте приготувати гарбузовий манник вже сьогодні та порадуйте родину смаколиками.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.