А HUEVO – Каменських розповіла, як у неї справи з-під дівочої попи

Українська виконавиця NK заінтригувала фанатів - скоро вийде її новий кліп на пісню А HUEVO.

Довгий час, то чи через карантин, чи то через творчу кризу, Настя Каменських не радувала фанатів новими піснями. Зараз співачка знову вирішила вирватися на топові хіт-паради, і анонсувала реліз нової пісні під назвою А HUEVO. Настя навіть поділилася уривком з кліпу. Нехай він триває всього кілька секунд, фанатам цього було достатньо, щоб зробити висновок – буде щось резонансне.

А HUEVO: як перекладається назва пісні?

Мовчання “в ефірі” NK вирішила перервати треком з гучною і неоднозначною назвою А HUEVO. Каменських встигла наголосити – композиція іспанською мовою.

NK випустить нову пісню
NK випустить нову пісню

Анонс нового хіта естрадна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тизер до кліпу вийшов досить-таки провокаційним – виконавиця визирає з-під найцікавішої частини тіла дівчини, що стоїть в позі “місток”. Образ Насті Каменських, як і у всіх кліпах – яскравий, провокаційний, незвичайний. Макіяж з акцентом на очі додає впевненості і пристрасті.

Як зазначила знаменитість, цей трек вони з командою давно хотіли випустити, але через пандемію вирішили трохи відкласти. Зараз саме час, і вже днями співачка порадує фанатів своєю творчістю.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.