«Всім написав пока»: у Житомирській області 13-річний хлопчик наклав на себе руки. Взяв рушницю і втік

13-хлопчик взяв мисливську рушницю батька і втік з дому. Мертвого підлітка знайшли вранці в покинутій будівлі.

У Житомирській області в селі Майстрів 13-річний хлопчик взяв без дозволу батька мисливську рушницю, втік з дому і застрелився, – повідомляється e сюжеті ТСН.

Артем втік четвертого червня ввечері, тіло підлітка знайшли наступного ранку. У хлопчика була прострелена голова.

Бабуся померлого підлітка розповіла, що онук був слухняним і нікуди не ходив без дозволу.

Батьки шукали сина всю ніч і знайшли вранці мертвим у старому занедбаному будинку. Біля хлопчика лежала рушниця. До речі, рушницю батько зберігав у сейфі. Чоловік не думав, що син знає, де лежить ключ.

Перед суїцидом Артем відправив рідним і друзям прощальні повідомлення на телефон. «Всім написав пока, і друзям і мамі», – каже бабуся хлопчика.

З’ясувалося, що Артем був у групі в соцмережі, яка схиляла учасників накласти на себе руки. Але рідні не вірять у це. Батьки хлопчика стверджують, що син рідко проводив час у соціальних мережах.

«Від знайомих, друзів нам стало відомо, що хлопець перебував в одній з таких суїцидальних груп», – повідомила Інна Вовченко, прес-офіцер Новоград-Волинського райвідділу поліції ГУНП в Житомирській області.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.