“Мінімум 5 раз в день “: Потап і Настя розповіли про інтимне життя

Мало хто знає, але існує незвичайне свято - день поцілунків.

І в цей день популярна українська співачка Настя Каменських розповіла підписникам, що свою норму з Потапом вона не тільки виконує, а ще й перевиконує. Проілюструвала свої секрети особистого життя зірка фотографією з коханим чоловіком – Олексієм Потапенко.

Потрібно цілувати близьких мінімум 5 разів на день

Настя Каменських опублікувала в своєму Інстаграм-блозі ніжне спільне селфі з чоловіком Олексієм Потапенко. На ньому NK цілує репера в щічку. Романтику доповнила підписом про те, що десь прочитала про потреби цілувати близької людини мінімум 5 разів на день.

“Зазвичай, я перевиконую план “, – похвалилася поп-діва.

Нагадаємо, офіційно в шлюбі Настя Каменських і Потап з весни 2019 року. Своє весілля вони не афішували, а ось шанувальники здогадувалися про їхній роман давно. Тому і ходили чутки, які артисти не підтверджували, хоча рідко видавали свою закоханість неоднозначними поглядами або словами на публіці.

Інстаграм Насті Каменських
Інстаграм Насті Каменських

Нещодавно Настя Каменських розповіла, що вони з чоловіком влаштували міні-відпустку, і поїхали до мами Насті. Там в скромному будиночку в селі артисти відпочивали, і спілкувалися з рідними.

Вже на наступному тижні NK планує випустити нову пісню під назвою “A HUEVO “, яка записана на іспанською мовою. Вона увійде до однойменного альбому.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".