Тіна Кароль “переплюнула” ангела “Victoria ‘s Secret”: струнка і з формами

Тіна Кароль, сама того не усвідомлюючи, взяла участь в змаганні нарядів.

Тренер шоу “Голос Країни ” на телеканалі 1 + 1 любить яскраві і відверті наряди. Звісно, з огляду на її популярність, Тіна нерідко з’являється в кадрі в дорогих брендових нарядах. Шанувальники Тіни Кароль помітили, що іноді ці брендові вбрання краще сидять на Тіні, ніж на моделях компанії, яка їх представляє. Так вийшло і з брендом Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret VS Тіна Кароль

Модель Розі Хантінгтон-Уайтлі проти Тіни Кароль – таке голосування влаштували фанати Тіни на офіційній фан-сторінці. Розі Хантінгтон-Уайтлі була представлена в чорній сукні, яка яскраво виділяє риси грудей. І, як пишуть фоловери, на Тіні цей же наряд виглядає куди краще.

Інстаграм Фантіно
Інстаграм Фантіни

Фото-колаж допоміг порівняти і зробити свої висновки. До слова, ця модель Victoria’s Secret – дружина знаменитого Джейсона Стейтема. Звичайно, вони обидві виглядають чудово і цікаво, однак фігура української красуні більш соковита.

Додамо, Тіна Кароль отримала державну нагороду княгині Ольги від президента України за свою діяльність як артистка.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.