Як макіяж і новий колір волосся зробив з бабусі голлівудську зірку? (ФОТО)

За допомогою макіяжу бабуся помолодшала на кілька років. Старенька перетворилася в надзвичайну красуню.

Христина другий рік поспіль робить бабусі особливий подарунок на день народження. Дівчина працює візажистом, а її улюблена модель – рідна бабуся.

Щоб бабуся зустріла своє 70-річчя з хорошим настроєм, внучка вирішила зробити професійний макіяж.

 ""

Дівчина пофарбувала пенсіонерці брови, за допомогою косметики підкреслила природну красу. Образ іменинниці завершила стильна укладка.

 ""

Бабуся помолодшала не кілька років. Такий день народження вона запам’ятала назавжди.

На наступний рік Христина знову взялася наводити красу. Але в цей раз дівчина пофарбувала не тільки брови, але і волосся.

 ""

З новим кольором волосся і спокійним макіяжем старенька стала схожа на справжню голлівудську зірку. Внучка показала, що незалежно від цифри в паспорті, кожна жінка може бути красивою.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.