“Я, як кіт у маслі”: Дантес привітав Дорофєєву з річницею

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізу 8 липня 2020 роки відзначає дерев'яне весілля - п'яту річницю.

В честь цього Володимир Дантес привітав Надю Дорофєєву в своєму Інстаграмі. З самого ранку зоряний співак вирішив порадувати свою дружину ніжними поздоровленнями і зворушливими зізнаннями.

“Я, як кіт у маслі останні п’ять років “

Володимир Дантес написав, що днями переглядав старі фото пари і усвідомив, що з роками вони тільки краще.

Володимир з самого ранку опублікував повне ніжності послання до коханої
Володимир з самого ранку опублікував сповнене ніжності послання до коханої

«Але мені здається, що це не заслуга років. А заслуга любові! Я, як кіт у маслі, катаюся всі ці 5 років “, – захопився своєю дружиною артист. Він також додав, що існує думка про те, що дерев’яне весілля – пропуск в більш усвідомлений і ще більш міцний шлюб. І був надзвичайно радий тому , що вони вже пройшли цей етап, і тепер їх шлюб набагато міцніше.

Проілюстрував артист цей пост фотографією своєї коханої. Очевидно, знімок був зроблений на одному з курортів, на яких пара відпочивала.

Варто додати, що Дантес зробив своїй обраниці пропозицію досить незвично – прямо в ефірі радіо. Вона відразу сказала “Так “, і знаменитості незабаром зіграли пишне красиве весілля. В одному з інтерв’ю Дорофєєва поділилася, що ідею «лавандової» весілля вона придумала, коли побачила фотографію сукні в інтернеті.

“Подзвонила мамі в Сімферополь, знаючи, що вона виконає будь-яке прохання. І батьки знайшли поля, де вирощують лаванду, зібрали мені чотири мішки – один власноруч, а три купили. Передавали квіти до Києва автобусами, контрабандою “, – сміється Надя. Співачка також поділилася, що її батько не зміг відвідати цей важливий захід, тому до вівтаря її вів “сценічний тато ” – Олексій Потапенко.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.