Настя Каменських показала рідну домівку і похвалилася природною красою (ФОТО)

Настя Каменських показала рідну домівку, в якій проводить вихідні разом з чоловіком Олексієм Потапенко. У рідному селі співачка не соромиться ходити в легких сукнях і без макіяжу.

Співачка Настя Каменських поділилася зі своїми пыдписниками яскравими знімками з рідного села. Як виявилося, батьки артистки живуть далеко не в столиці, а в невеликому селі в побіленому одноповерховому будинку.

Настя приїхала сюди відвідати рідних разом з чоловіком Олексієм Потапенко, відомим як Потап. Раннє продюсер і музикант розповів, що дуже любить відвідувати свою тещу, особливо тому що його тут смачно годують свіжими домашніми продуктами.

Настя Каменских
Настя Каменських

На новому знімку Каменських позує в легкому платті в плямистий принт, з променистою усмішкою і абсолютно без макіяжу. Співачка стоїть на тлі старих дерев’яних дверей, які за формою нагадують вхід в гараж.

“Стільки ж щастя в простих речах. Бути на природі, дихати свіжим повітрям, відчувати спокій і умиротворення. Є ягоди прямо з грядки, сміятися, цілувати близьких, а вечорами разом пити чай”, — написала Настя під фото.

Коментатори захопилися таким світлим і щирим знімком і залишили безліч приємних слів:

  • “Ти випромінюєш сонячне світло, ти офігенна, обожнюю”;
  • “Просто красуня”;
  • “Так красиво і ніжно “;
  • “Настінька така натуральна і щаслива”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.