Хто буде суддями шоу “Танці з зірками”: стало відомо перше ім’я

Зовсім скоро телеканал "1+1" оголосить імена учасників нового сезону шоу "Танці з зірками", а поки що творці розсекретили першого члена журі.

На початку літа 2020 року представники телеканалу “1+1” оголосили, що підготовка до нового сезону “Танців з зірками” почалася. Першим етапом став строгий кастинг для професійних танцюристів, які складуть пари представникам української сцени, кіно і телебачення на паркеті.

Це вже буде четвертий сезон шоу з моменту його перезапуску в 2017 році. Нагадаємо, що вперше на українських телеекранах “Танців з зірками” з’явилися ще в 2006 році, а першим переможцями стали чинний президент України Володимир Зеленський та Олена Шоптенко.

Владимир Зеленский и Алена Шоптенко
Володимир Зеленський та Олена Шоптенко

Склади журі та учасників кожного разу змінюються і стають все яскравішими. Цього разу творці шоу запропонували фанатам передачі висловити свою думку в соціальних мережах щодо зоряного складу нового сезону.

Поки тривають різні дискусії і обговорення щодо учасників, стало відомо ім’я першого члена журі.

В ефірі “Сніданку з 1+1” Катерина Кухар зізналася, що вже восени буде оцінювати танцювальні навички українських зірок на “Танці з зірками” на “1+1″.

Катерина розповіла, що вже з нетерпінням чекає початку нового сезону, і заінтригувала глядачів, повідомивши, що в суддівському панелі можливі зміни.

Новий сезон буде самим танцювальним в історії, з неймовірними зоряними учасниками, а в суддівському складі теж відбудуться зміни”, — інтригує Катерина Кухар. Нагадаємо, що в третьому сезоні членами журі були вимогливий Влад Яма, емоційний Франсиско Гомес, сувора Катерина Кухар та легендарний Григорій Чапкіс.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.