Джигурда в тюрмі. Звернувся до бога, а на нього викликали поліцію

Такий вчинок - акт підтримки балерини Анастасії Волочкової. Шоумен відреагував на те, що на скандальну балерину викликали поліцію, коли вона хотіла відвідати храм.

Як розповів Джигурда журналістам, він приїхав в село Дивеево, яка знаходиться в Нижньогородській області. Оскільки монастирі, храми і церкви зараз закриті, на неочікуваних гостей викликали представників правоохоронних органів.

Джигурда вирішив підтримати Волочкову

Микита Джигурда розповів, що поїздка в намолене місце була запланована для того, щоб “побачити своїми очима те беззаконня, яке твориться “. Як зазначив шоумен, кілька днів тому до нього приїхала Волочкова, і крізь сльози розповіла, що після візиту в монастир на неї склали протокол.

Джигурда і Волочкова
Джигурда і Волочкова

Журналістка Оксана Шкода, яка є супутницею артиста, підтвердила інформацію про те, що Микиту хочуть затримати, на своїй сторінці в Інстаграмі.

“На нас з Микитою Джигурдою проводиться перевірка за фактом нашого “незаконного проникнення” в село Дивеево (виявляється, воно ізольовано від Росії). На територію Дівеевского монастиря прибув наряд співробітників поліції, які проводять перевірку за фактом проходження нами – увага! – блокпостів в мирному місті в мирний час! Відповідно до 51-ї статті Конституції ми відмовляємося давати пояснення. Їдемо в прокуратуру “, – написала журналістка.

Як зазначала раніше Волочкова, цей візит до церкви закінчився для неї справжнім скандалом.

Самі ж мешканці цього населеного пункту вкрай незадоволені візитами знаменитостей в їх місцевий монастир. Головне побоювання – після ще кількох таких візитів храм можуть закрити, і навіть місцевим можна буде туди ходити.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.