Леся Никитюк виходить заміж. Вкрала Притулу з сім’ї?

Популярна телеведуча і блогер Леся Никитюк виклала у себе на сторінці в Інстаграм фото у весільній сукні.

Фанати в подиві – невже їх кумир приховала від них свого коханого, і зараз готується до весілля? Коментатори говорять – новим обранцем Лесі може бути шоумен Сергій Притула. Але він одружений, і робить вигляд, що у них в шлюбі все добре.

Леся Никитюк і Притула закрутили таємний роман?

Ця чутка б не з’явився, якби днями Леся не опубліквала в своєму Інстаграм провокаційні фото, де вона розставила ноги перед Притулою. Звичайно, це викликало бурю обговорень і навіть чуток про те, що Притула заради Лесі кине дружину і дитину.

Леся Никитюк виходить заміж
Леся Никитюк виходить заміж

І зараз, коли Никитюк публікує фото у весільній сукні, і натякає на те, щоб колишні кусали лікті – очевидний привід вважати, що у неї дуже насичена особисте життя.

Нехай телеведуча і розповіла, що це реквізит для зйомок ювілейного 10 сезону шоу “Хто зверху? “, Але шанувальники в це неохоче вірять, і сподіваються, що вже скоро Леся офіційно підтвердить шлюб.

Нагадаємо, Леся Никитюк також відома як ведуча програми “Орел і решка”. У цій роботі знаменитість відвідала більше 150 країн світу.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.