Помирає син Віктора Павліка: в боротьбі з раком потрібна допомога, крик душі матері

Через тривале лікування раку, і його практично нульовий результативності, у екс-дружини Віктора Павлика здають нерви.

У своєму Фейсбуці вона просить про допомогу. Перш за все, потрібні фінанси для того, щоб продовжувати підтримувати лікування. Після вісімнадцяти курсів хіміотерапії фінансове становище сім’ї помітно похитнулося, і зараз ресурсів на дорогі препарати практично не залишилося. Однак в знаки дається не тільки фінансове становище, а й конфлікти з новою молодою дружиною Павлика-старшого.

Знущання з боку нової дружини Павлика зводять Ларису Созаеву з розуму

Лариса Созаева – мама Павла Павлика. На своїй сторінці в Фейсбук вона зробила шокуючу заяву – нова пасія її колишнього чоловіка фактично знущається над нею і її дитиною.

Помирає син Віктора Павліка: в боротьбі з раком потрібна допомога, крик душі матері
Помирає син Віктора Павліка: в боротьбі з раком потрібна допомога, крик душі матері

Жінка попросила у фоловерів і фанатів захисту від Катерини Репяхової. Головна претензія – в “знищення їх з сином “.

“Потрібна допомога! Молода дружина Віктора Павлика планомірно принижує нас з сином і робить все, щоб ми постраждали … Молода нікчемність виносить на публіку те, що прийшовши додому розповідає їй Віктор. Ми з сином не давали ніякого права чужій нам людині розповідати те, що відбувається в нашому домі”, – емоційно написала Созаева.

У даній ситуації Віктор Павлик ніяк не коментував обставини. Лариса зробила акцент на тому, що екс-чоловік “зайняв позицію страуса”, і вирішив не втручатися.

Підписники лише побажали жінці сил і терпіння.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.