Щасливі разом: історія любові найменшого подружжя із Бразилії

Як більшість сучасних людей, майбутнє подружжя Пауло і Катусія познайомилися у соціальних мережах. Дівчина не одразу відповіла на повідомлення настирливого хлопця, а незабаром навіть заблокувала.

Вони жили в різних містах, тому не могли відразу зустрітися. Але, як показав час, встояти перед чарами Пауло дівчина не змогла.

Вони довгий час спілкувалися через інтернет. Катусія каже, що спочатку Пауло її дуже дратував. Тому вона його заблокувала, але незабаром передумала. Кожне листування зближувало молодих людей, і вони зустрілися.

«Він негарно виглядав: помаранчева футболка, якісь незрозумілі джинси і сонцезахисні окуляри. Слава Богу, що зараз я навчила його красиво одягатися», – каже Катусія.

 ""

Романтичні зустрічі переросли у справжні почуття. Пара вирішила одружитися.

Катусія була найменшою, але чарівною нареченою. У неї було красивою біле плаття, а Пауло, як звичайний наречений, надів класичний костюм.

 ""

 ""

Незвичайні молодята потрапили навіть до Книги рекордів Гіннеса. Їм присвоїли титул найменшої подружньої пари у світі.

 ""

Вони щасливі разом і вдячні долі, що познайомила їх.

«Наші думки, ідеї, цілі, почуття з ним збігаються. Це дійсно мій чоловік, і це дуже здорово! Я б не була тією, ким сьогодні є, мій Пауло так багато чому мене навчив», – поділилась Катусія.

 ""

Щасливий чоловік називає свою дружину маленьким воїном, вона завжди його підтримує. Історія Пауло і Катусії – це яскравий приклад того, що кожен рано чи пізно зустріне своє кохання.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.