Хто з “Не родись красивою” працює в стрипклубі? Відверта правда про зірку

Серіал "Не родись красивою" - справжнє надбання вітчизняного кінематографа, адже став популярним, і знайшов свого глядача серед різних вікових груп.

Актори, раніше невідомі в межах країни, знайшли своїх кумирів, славу, визнання. Багато з них стали легендарними, однак мало хто знає як склалося їхнє життя після зйомок, і що було до. Одна з героїнь – Юлія Такшина, яка зіграла роль секретарки Вікі, розповіла, як працювала в стрипклубі.

На честь 40-річчя пропонуємо згадати цікаві подробиці з життя актриси

Віка з Не родись красивою була стриптизеркою
Віка з Не родись красивою була стриптизеркою

Свою кар’єру на ТБ Юля почала ще в юності, коли потрапила на місцевий канал, і зробила кілька сюжетів в якості журналіста. Наступна мрія дівчини – вступити в МДУ і закінчити його. Поступити вийшло, а закінчити – немає. Провчившись півтора року, Такшина зрозуміла, що це не її. На той час вона вже була артисткою балету Газманова, тому вибір був очевидний – сцена покликала, Юля покинула навчання і пішла.

Після закінчення гастролей потрібно було рухатися далі, шукати роботу, і ось підвернулася відмінна можливість – попрацювати моделлю у самого Звєрєва. Після цього і прийшла легендарна роль, яка прославила Юлю, вірніше тоді вже Віку на всю країну – образ секретарки Віки Клочкової в серіалі “Не родись красивою”. Дівчина так боялася застрягти в цьому образі, що відразу ж почала брати в роботу інші ролі. Потім її побачили вже в інших амплуа в картинах “Колишня”, “Парі на любов” і “Партизани”.

Однак зйомки “Не родись красивою ” стали доленосними не тільки тому що дали їй неабиякий успіх, а й тому що там вона знайшла свою любов – Григорія Антипенко. У 2007 році у них народився спільна дитина – син Ваня, а в 2009 сім’я поповнилася сином Федором. Однак шлюбу не судилося бути довгим, і через 6 років пара оголосила про розлучення.

Тоді у Юлі почалися непрості часи – їй стали нагадувати про те, що в більш молодому віці вона танцювала, і на обкладинки чоловічих журналів не раз потрапляли її пікантні фото на жердині.

Як запевняє Такшина – пілон і танці в клубі в минулому.

Зараз вона продовжує будувати успішну кар’єру зі своїми дітьми і мріє про весілля. Однак обранця поки або немає, або його активно приховують.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.