Найбільші груди України (ФОТО): Міла Кузнєцова стала новою рекордсменкою

13 розмір грудей від природи - велика рідкість. Володарка таких пишних форм з України навіть потрапила в книгу рекордів.

Міла Кузнєцова – Міс Всесвіт в категорії “Плюс сайз”, блогерка і популярна українська модель. Вона відома своїми ну дуже вже виразними формами. І ось днями вона перемогла в номінації “Найбільші жіночі натуральні груди”.

13 розмір – гордість України

Мешканка Полтавської області прославилася на всю країну і далеко за її межами. 9 липня вручення сертифікату про занесення в книгу рекордів відбулося в українській столиці – Києві.

13 розмір - гордість України
13 розмір – гордість України

Заявку на фіксацію рекорду Міла подала сама, своїми формами пишається, і вважає, що про них повинні дізнатися якомога більше людей.

Перед врученням сертифікату Кузнєцова пройшла обов’язкове незалежне медичне обстеження, яке підтвердило – бюст дійсно справжній.

“Новий рекорд є! Обхват грудей 135,5 см! “, – оповістила керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова

Похвалилася своїм досягненням Міла і в своєму Інстаграм-блозі. Відзначимо, за попередньою інформацією обхват бюста був 128 сентиментів. Однак на офіційному вимірі показало 135,5 см. Такого показника в Україні і сусідніх країнах ще не було, тому Міла точно увійде в історію.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.