Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник втретє стане батьком: ще одна багатодітна сім’я

Телеведучий Григорій Решетніек розповів, що вони з дружиною Христиною в очікуванні третьої дитини.

Григорій Решетник – справжній знавець і експерт в питаннях романтики, відносин та любові. Не дивно, адже він уже більше восьми років спостерігає за формуванням пар на шоу «Холостяк», ведучим якого він і є.

Багато учасниць самого романтичного шоу України нерідко загравали і з Григорієм, проте він ніколи не відповідає взаємністю навіть найбільш наполегливим і ініціативним красуням.

Вся справа в тому, що Решетник вже десять років полягає в щасливому шлюбі з дружиною на ім’я Христина. Пара виховує двох синів Івана та Дмитра. До слова, перша вагітність його дружини припала якраз на час зйомок одного з перших сезонів «Холостяка» в 2013 році. А вже навесні 2013-го народився старший Ваня.

І ось, влітку 2020 року, 36-річний телеведучий повідомив, що знову готується стати батьком. Третього малюка Христина і Григорій чекають ближче до зими. Поки що стать майбутньої дитини і всі деталі пара не розголошує і тримає в секреті.

Таким чином, 2020 ий можна назвати роком справжнього бебі-буму в українському шоу-бізнесі. Нагадаємо, що народження дітей в цьому році чекають співачка Альоша з чоловіком Тарасом Тополею, співачка Світлана Тарабарова, а кілька тижнів тому мамою вдруге стала переможниця «Євробачення 2016» Джамала.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.