(ВІДЕО) Лоліта вкрала одяг з магазину: “Відмаже улюблений адвокат”

Епатажні зірки люблять сміливі витівки, через які їх буде обговорювати громадськість. Але щоб настільки сміливі!

Кумир мільйонів Лоліта Мілявська показала в своєму Інстаграмі відеоролик, на якому винесла з дорогого брендового магазину одягу сукню. Щоб не привертати увагу, співачка сховала її собі під спідницю. Однак, шанувальники переконані, непоміченою вона точно не залишиться. До того ж, це не просто магазин, а шоу-рум її доброго друга – дизайнера Ігоря Гуляєва.

“Я вкрала і щаслива!”

Саме такими словами знаменитість підписала свою витівку в Інстаграм. І додала, що улюблений адвокат Жорін все одно відмаже.

Звичайно, більшість шанувальників зрозуміли, що це був жарт чи пранк, проте були і негативні коментарі з приводу того, який приклад Лоліта подає фанатам.

Зауважимо, що Мілявську досить часто помічають в його нарядах, тому не дивно, що вони так тісно спілкуються.

Додамо, Лоліта – одна з найбільш епатажних виконавиць російської естради. Вона дивує сміливими образами, висловлюваннями, піснями. І намагається виглядати відмінно в своєму віці. Зараз вона активно продовжує випускати пісні, які подобаються як старшому поколінню, так і молоді.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.