«Благала відпустити!»: Савічева відверто розповіла про стосунки з Фадєєвим

Відома російська співачка Юлія Савічева поділилася з фанатами і громадськістю подробицями розставання з Фадєєвим.

Юля вперше за довгий час зважилася говорить. В інтерв’ю розговорилася і зізналася, що в якийсь момент усвідомила цінність “звичайного жіночого щастя”. Тоді вона на час захотіла піти з естради, завести сім’ю і дитину. Її продюсером на той момент був Максим Фадєєв, якому вона дзвонила і просто благала відпустити.

“Я пам’ятаю, як ридала і билася в істериках”

Максим Фадєєв
Максим Фадєєв

Юля і Макс знайомі ще з дитинства, жили в одному місті – Кургану. Потім здружилися і стали будувати спільну кар’єру. Максим – в ролі продюсера, а молода Юля – в ролі його підопічної співачки. Він допоміг їй пройти в Фабрику зірок, яка і принесла колосальний успіх Савичевій.

Як не раз заявляв сам Фадєєв: “Юля росла у мене на очах”.

Однак за складних періодів так хотілося все кинути, скасувати концерти, гастролі. Сісти у будинку, вийти заміж і стати матір’ю.

«Я пам’ятаю, як ридала і билася в істериках. Саме тоді я подзвонила Максу і благала відпустити мене і дати можливість зайнятися здоров’ям і сім’єю. Я розуміла: якщо зараз не прийму це рішення – потраплю в лікарню, вимотана як лимон, з підірваним здоров’ям, і буду нікому не потрібна», – розповідала знаменитість в інтерв’ю.

Незважаючи на завершення офіційного партнерства, Фадєєв і Савічева продовжують дружити і спілкуватися.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.