«Мужик, а не жінка»: зовнішність Наташі Корольової активно критикують у мережі. Фанатам не подобається новий образ

Незадоволені підписники порівняли співачку Наташу Корольову з чоловіком. А інші фанати відзначили, що артистка без макіяжу виглядає краще.

Співачка Наташа Корольова опублікувала в Інстаграм фото, де вона без макіяжу в купальнику і в капелюсі насолоджується чудовою погодою.

«Я так хочу, щоб літо не закінчувалося !!!», – підписала знімок артистка.

Напевно, сама Корольова і не припускала, що просте фото викличе стільки негативу у підписників.

Нагадаємо, що співачка з українським корінням Наташа Корольова недавно змінила зачіску, зробила чуб. Тоді більшість шанувальників відзначили, що артистка помолодшала завдяки новій стрижці.

Зараз на Корольову у мережі накинулися «експерти» і написали багато негативних коментарів. Деякі Наташу порівняли з чоловіком:

«Ой, на этом фото мужик, а не женщина», «Опухшая. С бодуна?», «Вы здесь на мужчину похожи», «Наташа с челкой похожа на воробышка», «Наташа хороша была и так. Зачем она так поменялась?», «Зачем губы накачала? Красивая была! А сейчас не естественная».

Незважаючи на масу негативу серед підписників співачки Наташі Корольової, знайшлися і ті, хто вважає її гарною жінкою:

«Красотка, в чём секрет молодости, наверно это Тарзан. Молодцы! Восхищаюсь вами, всегда позитив и любовь», «Такая худенькая. Хорошенькая!», «Наталья, как вы выглядите даже моложе без мэйка».

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.