Як зараз виглядає дочка Лоліти Мілявської, яка народилася недоношеною? Дівчині вже 21 рік (ФОТО)

Єдина дочка Лоліти Єва народилася раніше терміну і мала проблеми з розвитком, але це не завадило їй закінчити школу і вступити у польський інститут.

Коли Лоліта Мілявська народила доньку Єву, медики радили співачці відмовитися від дитини. Дівчинка народилася недоношеною і погано розвивалася. Але російська артистка вірила, що все буде добре.

Лолита
Лоліта

Поки Лоліта була на гастролях, Єва жила з бабусею у Києві. Мілявська довгі роки ховала єдину дочку від преси. А в 2015 році забрала в Москву всю сім’ю.

ЗМІ повідомляли, що у дівчинки аутизм. Але Лоліта не підтверджувала чутки. Співачка говорила, що у Єви є деякі особливості через те, що вона народилась недоношеною.

 ""

Зараз доньці Лоліти Мілявської уже 21 рік. Єва успішно навчається на філолога у Польщі.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.