Лайма Вайкуле виставила свою квіточку на показ, ось таке і “рандеву”

Епатажна співачка і світська левиця Лайма Вайкуле не залишить шанувальників без новин і подиву.

Лайма – не любителька гучних скандалів, але, як і кожна знаменитість, любить привертати увагу фанатів. І своєю творчістю, і своїми соціальними мережами латиська співачка точно намагається донести людям трішки прекрасного. Саме тому у себе в Instagram-профілі виклала чергове відео.

Лайма вирощує троянди Олени Ваєнги

На відеоролику Лайма Вайкуле дивує шанувальників стильним, модним і молодіжним луком – легка оверсайз сорочка, чорний топ, бандана. З аксесуарів – окуляри проти сонця. Виконавиця позує на тлі шикарного рожевого куща.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Співачка підписала фотографію так, що фанати зрозуміли – цей шикарний квітник належить Олені Ваєнзі.

У коментарях прихильники обрушилися на знаменитостей з компліментами.

У відео Вайкуле каже: “Пройшли роки, але троянда Олени Ваєнги, яку вона подарувала мені на фестивалі ” Рандеву “продовжує цвісти. Тому, друзі, я вас всіх обіймаю, щоб у вас було саме таке красиве життя і до зустрічі на “Рандеву” через рік “.

Судячи з кількості лайків і коментарів, фоловерів сподобалася така публікація.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.