Ганьба і повний провал на “МастерШеф. Професіонали-2 “: хто покинув проект за крок до фіналу

Шоу МастерШеф - одне з найбільш легендарних і рейтингових на сучасному ТБ. Щоб привернути увагу глядача, режисери готують учасникам нові екстремальні випробування, але проходять їх не всі.

За крок до перемоги учасникам програми дали непросте завдання – приготувати справжній кулінарний шедевр з … відходів! Справитися з цим завданням було непросто, тому півфіналісти з тріском провалилися.

“Навіть пробувати було огидно”

11 липня телеекрани країни представили ювілейний 20 випуск програми. Позаду практично всі – страхи, злети і падіння, перемоги над собою і над іншими. І ось, за крок до головного призу – підступне завдання. У цій нелегкій битві взяли участь четверо конкурсантів – Давид Данієлян, Євген Грібенік, Юлія Жигуліна, Олександр Цвігун.

"МастерШеф. Професіонали-2": хто покинув проект за крок до фіналу
“МастерШеф. Професіонали-2”: хто покинув проект за крок до фіналу

Визначали вони список своїх продуктів досить цікаво – кидали дротики в дартс. Однак замість звичних чорних і білих смуг були написи з інгредієнтами і техніками, які допоможуть у приготуванні.

Як повідомила прес-служба каналу СТБ, конкурсантка Юлія Жигулина не змогла пройти випробування. Журі навіть не куштували її роботу, так як це було бридко. Вона покинула проект в цьому ж випуску. За перемогу залишилися боротися Давид Данієлян, Євген Грібенік і Олександр Цвігун.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.