Помирає Дмитро Колдун: зірку “Євробачення” госпіталізували з інтоксикацією

Відомий білоруський виконавець, який прославився на конкурсі "Євробачення", зараз перебуває у вкрай важкому стані.

Медики Мінська роблять все можливе, щоб вивести Дмитра Колдуна зі стану інтоксикації. Саме з таким попереднім діагнозом співак напередодні надійшов в одну з кращих клінік міста.

Стан залишається важким, але стабільним

Дмитро Колдун знайшов свою популярність 13 років тому – на конкурсі “Євробачення” в 2007 році. Фанати і фанатки співака почали підтримувати його не лише в Білорусі, але і далеко за її межами. Зараз у Дмитра трапилася біда – він тяжко захворів. Поки є тільки припущення, що у знаменитості може бути коронавірус, який спровокував інтоксикацію.

Дмитро Колдун
Дмитро Колдун

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я Білорусі. Там уточнили, що артист звернувся до медиків з невідкладної допомоги зі скаргою на високу температуру. Однак інших ознак коронавирусної інфекції ковід-19 при обстеженні у нього не виявили. Виключають також і можливість бронхіту або пневмонії.

В даний час стан Колдуна стабільний, проте про виписку і надалі амбулаторне лікування говорити поки рано. Дмитро буде здавати ще ряд аналізів, які допоможуть точно визначити що спровокувало важкий стан.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.