Без трусів і туалетів: 5 правил справжньої леді від Олі Фреймут

Ольга Фреймут - не тільки майстерна леді, але і директор інституту шляхетних дівчат. Вона точно знає як бути манірною і виглядати ефектно.

Своїми знаннями вона поділилася з фоловерами в Інстаграмі. Фреймут надала чек-лист з п’яти пунктів, які допоможуть сформувати справжню даму. Телеведуча часто ділиться подібними порадами, і навіть випустила книгу, яку назвала просто – “Етикет “.

Правила цієї леді від Олі Фреймут
Правила справжньої леді від Олі Фреймут

Чек-лист від Фреймут – 5 правил, які зроблять з вас справжню леді

Перше, що радить зірка і телеведуча – не бігати за чоловіком. Перекладаючи на сьогоднішні реалії – не дзвонити і не писати. Можна загравати, кокетувати, радісно розмовляти, але не нав’язуватися. І так, якщо вам сьогодні пропонують піти на побачення завтра, будьте зайняті. Навіть якщо ви нічого не планували. Просто залишіться вдома і почитайте книгу.

Друге правило – будьте ласкаві і радісні. І бережіть посмішку не тільки для боса, але і для продавчині в продуктовій крамниці. Зробіть їй комплімент, заговоріть, подаруйте промінь добра.

Третя мудрість від Олі – не називайте вбиральню туалетом, а нижню білизну – трусами. Так роблять тільки сільські баби, а ви – леді. І пам’ятайте, слово “кулінарія” вимовляється з наголосом на “а “.

Наступний пункт – не показуйте оточуючим свою невпевненість. Замість фрази “чи можу я попросити дозволу показати мені он ту хустку”, чітко формулюйте свої бажання: “дайте, будь ласка, хустку “. Так люди будуть вас поважати, і їм буде простіше зрозуміти вас.

І п’яте – тримайте спину рівно, а підборіддя – високо. Навіть якщо на вас обрушився ураган неприємностей, і буквально збиває вас з ніг.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.