Дочка Пугачової і Галкіна поплавала з татом і братом в басейні: справжня русалка (ВІДЕО)

У своєму особистому блозі Максим Галкін поділився відео, на якому він разом з дітьми, двійнятами Лізою і Гаррі, плаває в басейні.

Шоумен і телеведучий Максим Галкін у своєму особистому мікроблозі поділився зворушливим відео. Зірковиий батько вчив своїх дітей, двійнят Лізу і Гаррі, плавати і тримати баланс у воді.

Відео було знято в будинку Галкіна і Пугачової в Підмосков’ї. Дочка співачки і шоумена, Ліза, продемонструвала свої таланти. Дівчинка досить довго тримала баланс, коли її тримав на руках зірковий батько. Навіть коли Галкін почав качати дочку, вона продовжувала стійко тримати рівновагу.

Спробував себе у такій екстремальній розвазі і брат Лізи, Гаррі. Хлопчик все-таки виявився більш жартівливим і веселим, ніж сестра, він колиха ногами і трохи балувався разом з батьком.

Сам же Галкін не раз заявляв, що він всіляко намагається вигадувати для дітей різні ігри та розваги, щоб вони не сиділи в інтернеті, а пізнавали реальний світ і вчилися спілкуватися.

Багато шанувальників шоумена підтримують такий підхід до виховання і висловлюють в коментарях свою підтримку. Так сталося і під новим відео Максима і дітей з басейна:

  • “Чудесні малюки!!! Не перестаю тобою захоплюватися! Який же ти МОЛОДЕЦЬ!”;
  • “Не знаю як щодо водної частини, але баланс — точно на рівні)) Знаю, про що говорю!”;
  • “Клас, Гарік і Ліза це чудо діти, за якими спостерігати приносить величезне задоволення. Вони справжні діти, без випендрьожа і пафосу. Вони, у всякому разі, через екран, виховані, розумні і просто божественні”, — написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна у вересні цього року відзначать своє семиріччя. Діти співачки і шоумена з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.