«Танці з зірками»: організатори назвали ім’я третього судді

Легенда повертається! Правда, не на танцпол, а в суддівське крісло – Григорій Чапкіс буде оцінювати таланти в новому сезоні шоу «Танці з зірками».

Ім’я третього судді танцювального проекту стало відомо в одному з останніх випусків «Сніданок 1+1».

Григорій Миколайович – найдосвідченіший експерт. Свій танцювальний шлях він почав аж в 1945 році! Талант йому дозволив навіть виступати закордоном в той час, коли прості українці навіть мріяти не могли, що колись впаде залізна завіса.

У цьому році він відсвяткував уже свій 90 день народження. Але вік – всього цифра для народного артиста України. Нагадаємо, що вперше оцінювати таланти на шоу «Танцях» Григорій Чапкіс почав ще в 2006 році, але з часом поміняв суддівське крісло проекту на керівництво власної школою танців.

Григорий Чапкис
Григорій Чапкіс

Цікаво, що Григорій Миколайович має найпочесніший вік не тільки серед українських суддів танцювального шоу, але і серед іноземних колег аналогічних проектів.

Легендарний танцюрист вірить, що цей сезон стане одним з найяскравіших, адже глядачів чекають нові талановиті артисти, а так само добре знайомі зірки.

Григорій Миколайович навіть записав відеозвернення до всіх любителів проекту, де в затишній атмосфері сміливо заявляє: «Я гарантую: цей сезон буде краще!», А шоу називає справжнім святом.

Вибирати найкращого танцюриста серед українських зірок будуть так само Влад Яма та Катерина Кухар, відома своїми колючими коментарями.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.