Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” шокувала фотографією з пологового будинку: хто став щасливим батьком

Вікторія Булітко у своєму Instagram поділилася зворушливим знімком з дитиною на руках. Щасливу актрису обіймає її колега Олександр Бережок.

Актриса “Дизель Шоу” 37-річна Вікторія Булітко ретельно приховує всі подробиці особистого життя. Відомо, що вона ніколи не була у шлюбі, дітей у артистки теж немає. Однак, в одному з інтерв’ю Вікторія зізналася, що у неї є коханий чоловік, але вона не поспішає знайомити його ні з шанувальниками, ні з друзями. На питання: “Чому?”, — Булітко відповіла, що і сама не знає. Можливо, не хоче, щоб про неї знали занадто багато.

Після такої таємничості актриси, шанувальники були по-справжньому шоковані її новою публікацією в особистому мікроблозі. Вікторія поділилася фотознімком, на якому вона тримає на руках немовля, а поруч її обіймає і цілує колега по “Дизель Шоу” Олександр Бережок.

Фото с Instagram Виктории Булитко
Фото з Instagram Вікторії Булітко

“Ну нарешті-то”, — неоднозначно підписала Булітко цей пост.

Однак, виявилося, що фотографія була зроблена для ситкому “Вижити за всяку ціну”, зйомки якого тривають в даний момент.

“У нових сезонах реквізитори доповнюють і покращують інтер’єр. Наша серіальная квартира, як справжня, обростає новими декораціями і деталями. Ці фото будуть стояти в рамках, як спогади про день народження Льошки. Вони вийшли такими яскравими і натуральними, що я не втрималася і поділилася ними з шанувальниками!” — розповіла Вікторія.

Додамо, що прем’єра нового сезону серіалу “Вижити за всяку ціну” запланована вже на цю осінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.