Як виглядає чоловік і діти красуні-актриси Пелін Карахан з “Величного століття”

Сім'ю Пелін Карахан називають однією з найміцніших у турецькому шоу-бізнесі. Актриса вже більше шести років в міцному шлюбі і виховує з коханим чоловіком двох синів.

Турецька актриса Пелін Карахан прокинулася по-справжньому відомою далеко за межами рідної Туреччини після своєї ролі Міхріман-Султан в серіалі “Величне століття”.

35-річна актриса знайшла свою армію фанатів, яка з цікавістю спостерігає не тільки за її творчою діяльністю і успіхами, а й за особистим життям і повсякденною рутиною. Особливо цікавим фанатам “Величного століття” було питання хлопця або чоловіка Пелін. Вона — справжня турецька красуня, тому повинна дістатися відповідному чоловікові.

До слова, до створення сім’ю Карахан підходила відповідально. Її батько пішов від них з мамою, коли майбутній зірці телебачення було вісім років. Її мати тяжко працювала, щоб забезпечити доньці гарне майбутнє, і Пелін її не підвела.

Вона вчилася в коледжі на “відмінно” і отримувала стипендію. Після вступила до університету на факультет готельного бізнесу і туризму. У студентські роки її і помітили представники глянцю і почали запрошувати на зйомки.

Під час зйомок перших серій “Величного століття” Карахан встигла розлучитися з першим чоловіком, який був тренером з фітнесу. Через рік її знову позвали під вінець, на цей раз обранцем став турецький бізнесмен Бедри Гунтай.

Свадебные фото Пелин Карахан
Весільні фото Пелін Карахан

Пара виховує двох синів — п’ятирічного Алі-Деміра і трирічного Джана Еюпа. Сама дівчина не раз заявляла, що вона дуже пишається своєю сім’єю.

Пелин Карахан с сыновьями
Пелін Карахан з синами

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.