“Розірвали Одесу”, – Влад Яма яскраво відсвяткував 38-річчя в розкішному лімузині

Танцюрист і шоумен Влад Яма знає, чим можна здивувати шанувальників.

Відмінним приводом знову опинитися в центрі уваги став День народження артиста. З огляду на те, що зараз коронавірус, карантин, і кордони закриті, Яма вважав за краще відзначити його на “перлині біля моря ” – в Одесі. Тим, як все пройшло, Влад поділився в своєму профілі в Інстаграмі.

Влад Яма показав, як яскраво провів вихідні в сонячній Одесі

Літо, сонце, море, пляж і яхта – так пройшов 38 день народження знаменитого танцюриста і екс-коханця Наталії Могилевської, Влада Ями. Відзначимо, що він хоч і публічна особа, але все одно рідко ділиться своїми подіями з життя з фоловерами.

Крім того, що Яма – мало не головний танцюрист країни, він ще й член журі танцювального шоу “Танці з зірками “, тренер гумористичної програми “Ліга Сміху “. Днями у себе в профілі він опублікував нове фото з святкування.

Зазначив в публікації ще й красуню-дружину Лілію Яму, якій подякував за привітання, і зворушливо зізнався їй у коханні. Як виявилося, пара поїхала в Одесу без приводу, і не прив’язуючись до того, що у Влада день народження. А Лілія вирішила зробити чоловікові зворушливий сюрприз. Судячи з підпису і фото Влада, вони прекрасно провели час.

Популярне

Схожі статті

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.