Фотосесія на могилі: подруга Началової виклала знімки з кладовища (ФОТО)

Юлія Началова - співачка, яка в молодому віці померла через проблеми з серцем. Рідні досі не можуть повірити, що їх улюбленої Юлі більше немає.

Олена Метлюк – подруга покійної співачки. Вона регулярно відвідує могилу подруги, і нагадує фанатам про те, як важливо вшанувати пам’ять Началової. Днями Олена знову прийшла на могилу Юлі, зробила там кілька знімків, і оприлюднила їх в соціальній мережі інстаграм.

Фото з могили Юлії Началової

Фото з могили Юлії Началова
Фото з могили Юлії Началової

Співачки не стало 16 березня 2019 року. Лікарі діагностували у неї гостру серцеву недостатність. Однак це не єдиний діагноз. Через операцію зі збільшення грудей у Юлії почала розвиватися подагра, абсцес, зараження крові і цукровий діабет. Організм був ослаблений, і не зміг боротися з цілим букетом недуг. Поховали Началову на Троєкуровському кладовищі в Москві.

Подруга загиблої Олена Метлюк зайшла на могилу, і сфотографувала пам’ятник. Підписала так: «Моє життя розділилася на до і після … Спи спокійно, мій ангел».

У коментарях фоловери почали писати слова співчуття і слова подяки Олені. Багато висловлювалися, що Метлюк – справжня подруга, яка не забуде.

До слова, в середині травня цього року в мережі з’явилася інформація, що невідомий чоловік привіз на могилу російської співачки Юлії Началової тисячу троянд, після чого кинувся на неї і заплакав.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.