(ВІДЕО) Могилевська випустила довгоочікуваний кліп на пісню “Білий літак”

Цією радісною новиною співачка поділилася з шанувальниками в Інстаграмі.

Пісня “Білий літак ” дуже значуща для продюсера і виконавиці Наталки Могилевської. Як вона сама заявляла раніше, це маніфест для жінок, який покликаний підтримати, показати шлях, нагадати жінкам про те, що вони прекрасні.

Білий літак, давай, лети, пілот!

Про прем’єру співачка оповістила користувачів в соціальній мережі Інстаграм, і опублікувала відео – деякі кадри з кліпу.

Варто відзначити, що заради зйомок цього кліпу українська співачка Наталія Могилевська кардинально змінила образ – підстриглася і перефарбувалася в блондинку. Як вона сама заявляла раніше – це не випадковість. В її житті почалася біла смуга – Білий літак, біле волосся, біла смуга в творчості і особистому житті. Саме тому шанувальники стали підозрювати, що їх кумирка приховує нову любов.

Також додамо, що попередньо публікація кліпу повинна була відбутися ще 14 липня, однак з невідомих технічних неполадок вчасно оприлюднити його не вдалося. Могилевська попередила про це фанатів, і пообіцяла, що вони зможуть насолодитися її творчістю не пізніше ранку четверга.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.