Сивий син Ротару чекає скасування карантину: опублікував несподіване фото

Руслан Євдокименко - син української артистки Софії Михайлівни Ротару. Руслан - не сильно медійна особистість, однак з'являється в соціальних мережах, і ділиться подробицями з життя.

Днями він опублікував фото, редаговане за допомогою додатку Face App, який старить людину. На знімку Руслан Євдокименко вже не той молодий чоловік, якого шанувальники звикли бачити зараз. Там він в прямому сенсі цього слова посивілий дідусь. Підпис до фотографії був неоднозначним.

Зморшки і сива борода: літо 2040

На знімку Руслан Євдокименко в зморшках, зі зістареною зовнішністю. В описі до публікації написано: “Коли дочекався скасування карантину! Літо 2040”. Підписники відразу помітили, що це фото відображає всі реалії сучасного світу, адже карантин через коронавірус сильно затягнувся, і ніхто не знає коли він закінчиться.

Руслан Євдокименко
Руслан Євдокименко

До слова, схоже Євдокименко не сильно сумує під час карантину, адже на фото він позує на тлі пальм і океану. Мабуть, у зоряного сина відпустка, і він вирішив трохи повеселитися. Так іронічно він припустив, що на відпочинок в спекотні країни і острова ми зможемо відправиться зовсім не скоро і навіть встигнемо постаріти до цього моменту.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.