Онук Елвіса Преслі наклав на себе руки: трагедія в родині легенди

Онук Елвіса Преслі, Бенджамін Кіо наклав на себе руки у віці 27 років. Про це повідомив менеджер його матері. Ким він був і чому так швидко пішов з життя? Читайте в цьому матеріалі.

Бенджамін — син музиканта Денні Кіо і співачки Лізи Марі Преслі — дочки Елвіса і Прісцилли Преслі. У родині всі говорили, що він — копія діда.

Він народився в династії музикантів і теж захоплювався мистецтвом. У 2009 році він уклав контракт з лейблом на 5 мільйонів доларів. Любив нестандартну зовнішність: фарбував волосся в блакитний колір і носив татуювання.

Родичі розповідали, що все дитинство Бенджамін був оточений любов’ю матері.

Мати навіть присвятила йому пісню, де звучала рядок: «У тебе найпрекрасніше в світі серце».

Що ж стало причиною раптової смерті Бенджаміна, який, здавалося б жив просто в ідеальній сім’ї спадкоємців короля рок-н-ролу?

Поліція припускає одну єдину вірну версію: самогубство.

Внук Элвиса Пресли и Элвис Пресли
Онук Елвіса Преслі і Елвіс Преслі

Бенджамін, якому навряд чи виповнилося 27 років убив себе з вогнепальної зброї.

Фанати відзначали, що він вів досить скритний спосіб життя і навіть практично не робив публікацій в соціальних мережах. Однією з останніх його фотографій стало сімейне фото, опубліковане його матір’ю в Твіттері. Шанувальники вже тоді помітили, що Бенджамін виглядає дуже і дуже пригнічений.

Зараз ситуацію з кончиною хлопця коментує менеджер його матері Лізи Марії Преслі. Відомо, що жінка не готова спілкуватися з журналістами і відчуває себе більш, ніж придушене.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.