Холостяк Добринін купив шикарну квартиру в розпал кризи: звідки гроші?

Поки світ охопила пандемія коронавірусу, і багато як великих, так і дрібних компанії, зазнають величезних збитків, деякі і не чули про проблеми з грошима.

Так зоряний “Холостяк” Микита Добринін поділився своїм новим етапом в житті – переїздом в свою квартиру. Її Добринін з дружиною купили в самий розпал коронакризи. До слова, дружина Добриніна – Даша Квіткова, та сама, з якою він познайомився на шоу.

Микита Добринін похвалився шанувальникам, що вони з дружиною купили квартиру

Новиною про своє придбання зоряний екс-холостяк поділився з фоловерами в Інстаграмі. Тепер в новій квартирі Микита буде жити зі своєю коханою – Дашею Квітковою.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

До слова, карантин для пари пройшов майже непомітно, і вони не сумували. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченої дружиною, і в цей раз показав милий кадр, на якому позує з Дашею, а в підписі до нього похвалився, що їм з дружиною вдалося купити величезну квартиру в Києві.

Добринін зазначив, що це була одна з головних мрій, і він зараз дуже радий, що вона здійснилася відносно швидко.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.