6-річний брат закрив сестру від собаки, яка на неї напала: хлопчикові наклали 90 швів. Навіть сам Капітан Америка подякував за відважний вчинок

Хлопчик врятував молодшу сестричку від укусів собаки, яка раптово напала на дитину. З дівчинкою усе добре, а ось її захиснику наклали 90 швів на обличчі.

На дівчинку напала собака, але її старший брат по імені Бріджер закрив її своїм тілом. Злий пес кілька разів вкусив дитину за обличчя і голову. Маленькому героєві наклали дев’яносто швів, – цією історією поділилася Ніколь Уокер на своїй сторінці в Інстаграм, яка є тіткою Бріджера.

Мальчика покусала собака
Хлопчика кілька разів вкусила собака

Жінка повідомила, що її племінник хоробрий хлопчик. Він сказав:

«Якщо хтось повинен був померти, я думав, що це повинен бути я».

Зараз Брійжер уже відпочиває удома. Він ще не може широко посміхатися, але у нього прекрасний настрій.

Бриджер
Бріджер

Не тільки родина пишається своїм маленьким героєм. Сам «Капітан Америка» (якого зіграв американський актор Крістофер Роберт Еванс у декількох фільмах від кінокомпанії «MARVEL») подякував хлопчику і сказав, що його сестрі дуже пощастило мати такого старшого брата.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.